lördag 1 september 2007

Last Night

6 helt klart underskattade saker i vardagen som man faktiskt borde uppmärksamma på någon slags mässa i någon menlös stad:

*Smyga på folk på facebook. lurpassa i wallsen och titta på deras gamla album där man inte känner någon. samt att märka att flera man kände för längesedan ser likadana ut nu som då (dvs. lika ugly).

*Hålla på att dö av hunger i köket och upptäcka att man handlade frukost igår. och att ingen himla utbytesstudent norpat den.

*Råka dissa en göteborgare som förmodligen försökte vara vänlig och kanske flirta med att säga att man har väldigt vassa armbågar som man inte är rädd för att använda.

*Se Shrek 3 på bio med det bästa sällskapet, ha de bästa platserna och att lomhörd-garva högst i hela salongen så fort Åsnan kommer i bild.

*Skåda hur två grabbs på krogen försöker äta två chilifrukter inför sex brudar i ett manligt eldomsprov. för att sedan misslyckas brutalt och inse att det inte blir något ligga ikväll. heller.

*Umgås med folk som är totalt wasted samtidigt som man själv är hyfsat nykter. Robert, Anja och Kristins 5 telefonmeddelanden till mig mellan 03.03-03.26 är dessutom värda att spara till efterkommande. Kanske i synnerhet Roberts mycket övertygande "Carnolf...när alla säger att du är sämst. Kom ihåg att du är bäst." Tack kära kamrater!

1 kommentar:

Anonym sa...

hahaha! Lovely... du sa det; mycket övertygande. lyyyysande