lördag 14 mars 2009

Some Unholy War

Har sett så himla många bra dokumentärer på sistone. Förra helgen fastnade jag framför en otroligt fängslande brittisk (vad annars?) dokumentär om en sån där hård-men-rättvis-skön-snubbe som skulle rädda alla feta och olyckliga brittiska barn. Framför allt en var särskilt fet och olycklig. Snubben och han blev typ bästisar. *bölar lite*

Och för en tid sedan stannade jag uppe typ hela natten för att kolla på en amerikansk dokumentär om en whitetrash kvinna som var drugaddict och åkte in och ut på hem, medan hennes familj inte gjorde annat än att göra interventions och jogga till pantbanken för att hämta hennes vigselring. Vet inte varför, men identifierade mig asmycket i henne, for real liksom.

Såna dokumentärer och typ allt man någonsin har lärt sig i skolan bygger ju typ på tanken: "Gud vad konstigt att såna här grejor händer asså, skitskrämmande verkligen. Men kom ihåg kids, det kan hända här, närsomhelst. P.s men let's face it det är ju extrema människor som gör det/blir drabbade av det. D.s" Målande ex: feta barn med dålig matkultur, drugaddicts i amerikanska södern, hur Förintelsen kunde hända, varför folk går med i sekter etc.

Min tanke har alltid varit, och är fortfarande, pure identifikation. Ni får gärna spinna vidare på temat, blev ju lite *djup* här.

Lägger upp en idolbid också, på den riktiga vinnaren ikväll:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vem är det?

Anonym sa...

caroline af ugglas jue! asbra.