söndag 15 mars 2009

Not Ready To Make Nice

Asså, det bästa med min familj är att den är så full av dolda talanger. En grej jag vet att åtminstone jag och min Mami är grymma på är att författa klagobrev. Vi njuter självklart obeskrivligt mycket medan vi gör det också. Nu har Mami tagit det till nya fantastiska höjder, i en reklamation av en lägenhet familjen hyrde för ett tag sedan. Några smakprov ur brevet:

"En fruktansvärd stank slog emot oss när vi öppnade dörren till lägenheten. Stanken visade sig härröra från en obeskrivligt rutten golvmopp som fanns på toaletten. Eftersom den fortfarande var blöt drog vi slutsatsen att de stenbelagda golven försökts göras rent med den. Vi förpassade den ut på balkongen."

"En av de utvikningsbara sängarna i sovrummet hade en specialmadrass avpassad för en person med någon slags ryggåkomma. Fullständigt omöjligt för en normalt frisk person att sova i. STENHÅRD!"

"Alldeles för mycket textilier i vardagsrummet. 22 lösa kuddar samt två filtar av det ulligare slaget. Samlar damm! Sprider damm!"

Som dotter till denna klagobrevsförfattare, kan man inte bli annat än otroligt nöjd (och sjukt underhållen).

1 kommentar:

Anonym sa...

Känner att din mor borde varit med och författat klagobrevet till lion. Jisses, vad vi skulle fått en kompensationsresa då!!
(Gillar färgbytet btw, något sorts djurmönster skulle piffa upp ytterligare!)