söndag 18 oktober 2009

I Feel Love

Det är lite som förr i tiden. Då var det bästa med dagis när man blev hämtad av Mami eller Papi på eftermiddagen. Nu är det bästa med Göteborg när man får familjebesök från Stockholm.

Annars jobbar jag på att försöka sluta säga "Jag blir så jäkla arg" i parti och minut. Säger det enligt andras utsagor säkert tjugo gånger om dagen. Vet inte riktigt vad jag ska säga istället bara. Nomineringar?

3 kommentarer:

Anonym sa...

själv försöker jag sluta svära så förbannat.
trodde inte först på att det berodde på ett dåligt ordförråd, men nu är jag ganska övertyga om att så faktiskt är fallet.
vet inte riktigt i vilken ända jag skall börja med det här problemet bara.

du kan istället säga: "jag tycker det är lite trist..." eller
"det e ju inte annat än att man blir en gnutta lack" eller
"jag blir så trött på sånt horeri..."
osv
osv
(:
/o.k.

myran sa...

eller varför inte "jag kan inte få upp min kokosnöt"? annars kan du ju säga som jag säger hela tiden "jag blir så sjukt jävla galet förbannad". men om jag måste välja så röstar jag på förstnämnda alternativ. alltså kokosnöts alternativet. känns mer kreativt liksom, och inte så himla argt eller förbannat.

lemban sa...

ano: finfina förslag. ett annat är "jag blir så lack att jag ruggar!" det kommer från papegojan Jago i Alladin.

myran: också braigt intiativ. det är bara det att kokosnötsalternativet härstammar från Povel. och jag vet att han är död och att man ska vördna de som lämnat oss för de stilla jaktmarkerna. men han var ju förskräcklig. förhoppningsvis vet folk inte om att det var han son sa't, så då kanske man kan komma undan med det...